• Zonjusha

Miss Kroacia ka folur për sëmundjen e rëndë me të cilën po lufton prej gjashtë muajsh

Ish-missi Nina Bojanoviç ka zbuluar detajet e luftës së saj të madhe me problemet shëndetësore që e kanë futur dy herë në koma të induktuar dhe dy herë në një ventilator. Përkatësisht, Nina Bojanoviq ka luftuar me epilepsinë gjatë gjashtë muajve të fundit, e cila i ka ndryshuar jetën. Në vitin 2020, modelja e re fitoi konkursin "Miss Supranacionale" të Kroacisë dhe më pas filluan...

Miss Kroacia ka folur për sëmundjen e rëndë me të cilën po lufton prej gjashtë muajsh Lexo më shumë »