• botë

Paqja kërkon dialog nga të dyja palët – mesazhe nga Samiti i Paqes në Zvicër

Vendet që u takuan në një samit historik ndërkombëtar të paqes në Ukrainë ranë dakord që Kievi duhet të hapë një dialog me Rusinë për t'i dhënë fund luftës, duke mbështetur pavarësinë dhe integritetin territorial të Ukrainës. Më shumë se dy vjet pas pushtimit të Rusisë, udhëheqës dhe zyrtarë të lartë nga më shumë se 90 vende kaluan…

Paqja kërkon dialog nga të dyja palët – mesazhe nga Samiti i Paqes në Zvicër Lexo më shumë »