• Minesota

Trupat e tre fëmijëve dhe nënës së tyre u gjetën në liqen në Minesota

Trupat e tre fëmijëve dhe një gruaje, që besohet të jetë nëna e tyre, u gjetën në një liqen në shtetin amerikan të Minesotës. Mediat amerikane kujtojnë se dje u raportua fillimisht se në liqen u gjetën trupat e dy prej tre fëmijëve, të cilët u zhdukën së bashku me nënën e tyre një ditë më parë. Autoritetet besojnë se fëmijët qëllimisht…

Trupat e tre fëmijëve dhe nënës së tyre u gjetën në liqen në Minesota Lexo më shumë »