• Milan Zavkov

Susana Spasovska në memorialin për Zavkovin: Kur e pashë për herë të fundit, i thashë se ishte i freskët dhe i shkëlqente fytyra

Përfaqësues të ansamblit “Dance”, dirigjent dhe drejtues i orkestrës së të cilit ishte Milan Zavkov, i dhanë lamtumirën e fundit mikut të tyre në përkujtimin e mbajtur në Operën dhe Baletin Kombëtar. Maestroja e fizarmonikës Zavkov, i cili vdiq papritur dje në moshën 61-vjeçare, ishte i preferuari i kolegëve dhe prania e shumë kolegëve dhe miqve në dërgimin e fundit është vetëm ...

Susana Spasovska në memorialin për Zavkovin: Kur e pashë për herë të fundit, i thashë se ishte i freskët dhe i shkëlqente fytyra Lexo më shumë »