• i dashur kunis

FOTO | Mila Kunis shkëlqen në premierën e filmit "Luckiest Girl Alive"

Ukrainaja më e famshme në Hollywood erdhi në premierë pa bashkëshortin e saj Ashton Kutcher. Filmi, Vajza më me fat, është një adaptim i librit të Jessica Knoll të vitit 2015 me të njëjtin emër, dhe filmi do të publikohet në Netflix më 7 tetor. Mila Kunis dukej sensacionale në premierën e filmit të saj 'Luckiest Girl Alive' të mbajtur në Nju Jork më 29 shtator. Aktorja...

FOTO | Mila Kunis shkëlqen në premierën e filmit "Luckiest Girl Alive" Lexo më shumë »