• Metodi Haxhi-Janev

Fytyra dixhitale e luftës (2)

Numri i fundit trajtuam një temë që jo vetëm që nuk kuptohet në këto hapësira, por është një temë që nuk i kushtohet vëmendje e mjaftueshme – është digjitalizimi i luftës. Edhe pse ka një mori ngjarjesh që flasin për dixhitalizimin dhe përfitimet e tij, gjë që sigurisht është e lavdërueshme, problemi është se...

Fytyra dixhitale e luftës (2) Lexo më shumë »