• konferencë ndërqeveritare

Bullgaria pret "hapa konkretë dhe garanci" nga Shkupi për heqjen e vetos

“Kur shohim hapa konkretë dhe garanci nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut se çështjet nuk vonohen, por zgjidhen, ne jemi të gatshëm të pajtohemi për mbajtjen e konferencës së parë ndërqeveritare”, tha zëvendësministri bullgar i Jashtëm Vasil Georgiev pas takimit trepalësh të sotëm. takim në Athinë.. Georgiev mori pjesë në të së bashku me kolegun e tij nga Rumania,…

Bullgaria pret "hapa konkretë dhe garanci" nga Shkupi për heqjen e vetos Lexo më shumë »