• ndërmjetësuesit

Ndërmjetësuesit amerikanë dhe evropianë në misionin e ri ndërmjetësues në BiH

- Ndërmjetësuesit amerikanë dhe evropianë në negociatat për amendamentet në Ligjin Zgjedhor të Bosnjë-Hercegovinës do të fillojnë një raund të ri bisedimesh me politikanët e vendit, në mënyrë që të gjejnë një zgjidhje për modelin e ri zgjedhor dhe të sigurojnë që ai të miratohet nga parlamentet në mënyrë që tashmë aplikuar për zgjedhjet e përgjithshme të planifikuara për në tetor. Përfaqësuesi Special…

Ndërmjetësuesit amerikanë dhe evropianë në misionin e ri ndërmjetësues në BiH Lexo më shumë »