• infermierë

Më shumë se 7.000 infermierë janë në grevë në Nju Jork

Mijëra infermierë në dy spitale të Nju Jorkut janë në grevë pasi negociatat ngecën për çështjet e pagave dhe personelit, duke shkaktuar vonesa në procedura dhe emërime në një nga objektet. Greva përfshiu më shumë se 7.000 infermierë në Qendrën Mjekësore Montefiore në spitalin Bronx dhe Mount Sinai në Manhattan, tha Shoqata Shtetërore e Infermierëve...

Më shumë se 7.000 infermierë janë në grevë në Nju Jork Lexo më shumë »