• matej perish

Rezultatet e autopsisë u publikuan: Matthew Parish përdori drogë dhe alkool përpara se të zhdukej

Prokuroria e Lartë Publike në Beograd ka përcaktuar se nuk ka arsye të dyshohet se vdekja e Matej Paris (27) është pasojë e një krimi, duke marrë parasysh të gjitha rrethanat nga zhdukja e tij në natën ndërmjet 30 dhe 31 dhjetorit të kaluar. vit, derisa trupi i tij u gjet, më 18 maj në lumin Danub, afër…

Rezultatet e autopsisë u publikuan: Matthew Parish përdori drogë dhe alkool përpara se të zhdukej Lexo më shumë »