VIDEO | Matea dhe Anxhela, aktorë në Teatrin për Fëmijë dhe të Rinj: Sekreti i shfaqjes është loja kolektive, kur të gjithë luajmë për njëri-tjetrin.

Shfaqja me kukulla "Ronja, vajza e grabitës" e Teatrit për fëmijë dhe të rinj (TDM) nga Shkupi fitoi katër çmime të rëndësishme në dy festivale teatrore në Serbi. Me atë rast, në “Utrinski Pechat” biseduam me dy aktoret e shfaqjes, Matea Jankovska, e cila luan rolin kryesor të Ronjës, për të cilën fitoi dy çmime ndërkombëtare, dhe Angela Dimitrova. …

VIDEO | Matea dhe Anxhela, aktorë në Teatrin për Fëmijë dhe të Rinj: Sekreti i shfaqjes është loja kolektive, kur të gjithë luajmë për njëri-tjetrin. Lexo më shumë »