• protesta masive

VIDEO: Protesta masive në Bruksel kundër masave kundër Covid

Mijëra njerëz u mblodhën sot në qendër të Brukselit për të protestuar ndaj masave shtrënguese të vendosura nga qeveria belge për të kundërshtuar rritjen e madhe të rasteve të koronavirusit, raporton Brussels Times. Shumë protestuan edhe kundër këshillave për t'u vaksinuar dhe vendosjes së mundshme të vaksinimit të detyrueshëm. Protestuesit mbanin një pankartë të madhe ku shkruante…

VIDEO: Protesta masive në Bruksel kundër masave kundër Covid Lexo më shumë »