• martin tomovski

Lazarov pa Manaskov dhe Tomovski në Lojërat Mesdhetare

Kombëtarja e Maqedonisë në hendboll me grumbullimin e sotëm nisi zyrtarisht përgatitjet për paraqitjen e Lojërave Mesdhetare që do të mbahen nga 25 qershori deri më 5 korrik në Oran të Algjerisë. Trajneri Kiril Lazarov në ditën e parë të përgatitjeve është i detyruar të bëjë ndryshime për shkak se katër hendbollistë anuluan paraqitjen e tyre në Lojërat në Oran, që…

Lazarov pa Manaskov dhe Tomovski në Lojërat Mesdhetare Lexo më shumë »