• Marko Troshanovski

Marko Troshanovski: Është e vështirë të negociohet një kornizë e re e negociatave në një kohë të shpejtë

Në një intervistë për “Sloboden Pechat”, Marko Troshanovski – kryetar i Institutit për Demokraci, flet për temat që mbizotërojnë në diskursin publik gjatë fushatës presidenciale, por edhe në fushatat për zgjedhjet parlamentare. Sipas tij, korrupsioni, Marrëveshja Kornizë e Ohrit dhe anëtarësimi në BE janë temat dominuese që trajtojnë aktorët politikë. -Anëtarësimi në BE mund të...

Marko Troshanovski: Është e vështirë të negociohet një kornizë e re e negociatave në një kohë të shpejtë Lexo më shumë »