• treg

Inspektorët po krehin tregjet dhe baret përgjatë Detit të Zi

Nga dita e djeshme deri në mesin e shtatorit, kur nis sezoni aktiv turistik veror, Drejtoritë Rajonale për Sigurinë Ushqimore në Burgas, Varna dhe Dobrich nisin me kontroll të shtuar në tregtinë e ushqimeve dhe objektet e hotelierisë publike. Objektet e shitjes me pakicë të ushqimit do të inspektohen; objekte të lëvizshme, të përkohshme dhe sezonale; objekte me aktivitet hotelierie; objektet hotelierike, përfshirë. dhe...

Inspektorët po krehin tregjet dhe baret përgjatë Detit të Zi Lexo më shumë »