• shënoni rrugën

Rutte: Pavarësisht se sa zgjat lufta, Perëndimi duhet të vazhdojë të mbështesë Ukrainën

Lufta në Ukrainë mund të zgjasë shumë, por Perëndimi duhet të vazhdojë të mbështesë vendin në të gjitha mënyrat e mundshme, tha kryeministri holandez Mark Rutte gjatë një vizite në Kiev. “Kjo luftë mund të zgjasë më shumë nga sa prisnim dhe shpresonim. Por kjo nuk do të thotë që ne do të rrimë duarkryq dhe…

Rutte: Pavarësisht se sa zgjat lufta, Perëndimi duhet të vazhdojë të mbështesë Ukrainën Lexo më shumë »