• Marjan Sekulovski

Sekulovski: Pelisteri filloi me një gol të vetëm, kthimi në Ligën e Parë

Pelisteri ka nisur sot përgatitjet dhe në takimin e parë është zhvilluar një takim ku të gjithë janë njohur me planet dhe ambiciet e klubit. Trajneri i Manastirit, Marjan Sekulovski dëshiron të arrihet qëllimi kryesor, e ai është kthimi në elitë. - Filluam me të vetmin qëllim që të përgatitemi sa më mirë për sfidat që na presin…

Sekulovski: Pelisteri filloi me një gol të vetëm, kthimi në Ligën e Parë Lexo më shumë »