• Maria Zakharova

Zakharova njoftoi një "përgjigje të ashpër" ndaj përvetësimit të pronës ruse

Përgjigja e Moskës ndaj përvetësimit të pronave ruse do të jetë e ashpër dhe nismëtarët e procesit të vjedhjes së pronës do të trajtohen si hajdutë me të gjitha pasojat që do të sjellin, tha zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse, Maria Zakharova. “Përgjigja do të jetë jashtëzakonisht e ashpër, pa asnjë mundësi për të parë se ku mund të jetë diçka…

Zakharova njoftoi një "përgjigje të ashpër" ndaj përvetësimit të pronës ruse Lexo më shumë »