• Marija Miteva

Miteva: Në vend të teksteve, qeveria fshiu skenarë dhe materiale të përkohshme për gjysmë milioni euro

Në pritje të teksteve të reja që Ministria e Arsimit dhe Shkencës i shpalli për fund të tetorit apo fillim të nëntorit, për mësimet e klasës së parë, të dytë, të katërt dhe të pestë, VMRO-DPMNE akuzoi Ministrinë e Arsimit dhe Kulturës se. duke shpenzuar 32.581.158 denarë për materiale të përkohshme ose 530.000 €. - Janë paguar gjysmë milioni euro për të ashtuquajturat skenarë, të cilët do të shërbejnë një herë. Aftësia e kufizuar është e mbuluar...

Miteva: Në vend të teksteve, qeveria fshiu skenarë dhe materiale të përkohshme për gjysmë milioni euro Lexo më shumë »