• bedel

Çfarë bën sot: Nikolla Andonovski, model ndërkombëtar

Nikola Andonovski si shumë i ri, në moshën 16 vjeçare, hyn në botën e modës dhe menjëherë del në pasarela me sfilatat e stilistëve që prezantojnë koleksionet e tyre në fundjavën e modës në Shkup. Në atë periudhë agjencia e modës nga Beogradi – “Fox Models” në bashkëpunim me agjencinë e saj mëmë “Models Inn” e dërgoi në…

Çfarë bën sot: Nikolla Andonovski, model ndërkombëtar Lexo më shumë »