• mandatin

Deputetët e vjetër e të rinj dhe kandidatët që nuk morën mandat

Zgjedhjet parlamentare të 2024-ës “ruajtën” vendin e më shumë se përfaqësuesve të mëparshëm të popullit dhe disa prej tyre do të duhet t’i thonë lamtumirën e postës parlamentare. Sipas rezultateve të fundit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, në përbërjen e re parlamentare përfshihen një numër i madh deputetësh të vjetër dhe të rinj, ndër ata që do t'i japin lamtumirën e fundit janë disa emra të njohur...

Deputetët e vjetër e të rinj dhe kandidatët që nuk morën mandat Lexo më shumë »