• MALMOHET

MALMED merr vetëm disa raporte në javë për efekte anësore nga vaksina kundër Covid

Nga fillimi i vaksinimit kundër Covidium-19 e deri më sot, Agjencia për Barna dhe Pajisje Mjekësore pranon disa raporte në javë për dyshime për reaksione negative nga vaksinat nga të tri dozat e vaksinës, njofton “Shtypi i Lirë”. Pas vaksinimit të 864 759 personave në vendin tonë (sipas…

MALMED merr vetëm disa raporte në javë për efekte anësore nga vaksina kundër Covid Lexo më shumë »