Putini i uroi Macron shërim të shpejtë

Presidenti rus Vladimir Putin shprehu sot shqetësimin në lidhje me lajmet se presidenti francez Emmanuel Macron është pozitiv për koronavirusin. Ai i dërgoi një telegram presidentit francez dhe i uroi shërim të shpejtë. Shkoni në vetë-izolim: Emmanuel Macron pozitiv për Covid-19 Putini tha në një telegram se ai "mori me shqetësim lajmin e testit pozitiv të presidentit francez për virusin".

Putini i uroi Macron shërim të shpejtë Lexo më shumë »