Pendarovski: Presim që Franca të vazhdojë të na mbështesë në rrugën e gjatë drejt BE-së

Gjatë gjithë këtyre 30 viteve të fundit, Franca ka qenë shoqëruesja jonë në të mirë dhe në të keq. Gjatë rrugës pati ulje-ngritje, ekzaltime dhe zhgënjime. Por, vendosmëria jonë për integrim të plotë në Bashkimin Evropian, përballë të gjitha vështirësive dhe sfidave, ka qenë dhe është konstante, tha sonte në përkujtimoren presidenti Stevo Pendarovski.

Pendarovski: Presim që Franca të vazhdojë të na mbështesë në rrugën e gjatë drejt BE-së Lexo më shumë »