• fruthit

Kërçovi që dyshohej se kishte lisë majmuni është negativ

Testi i personit nga Kërçova i cili sot është testuar për lisë majmuni është negativ, tha sonte për MIA, zëdhënësi i Komisionit për Sëmundje Infektive, Zlate Mehmedovic. - Pacienti është negativ, nuk ka nevojë për izolim të mëtejshëm, mbetet vetëm të trajtohet për sëmundjen themelore, por si do të trajtohet dhe kur do të hiqet izolimi do të vendoset...

Kërçovi që dyshohej se kishte lisë majmuni është negativ Lexo më shumë »