• Michael Jackson

Lady Gaga bleu kostumet e Michael Jackson: 240.000 dollarë për xhaketën, 100.000 dollarë për dorezat kristali

Këngëtarja Lady Gaga bleu 55 kostume të veshura nga i ndjeri "Mbreti i Popit" Michael Jackson në një ankand në Los Angeles dhe i gëzoi të gjithë fansat e tij në mbarë botën, raporton BBC. Kostumet do të ruhen me mjeshtëri në frymën e dashurisë për interpretuesin legjendar Michael Jackson, ne do ta kujtojmë atë për guximin e tij dhe fansat e tij në mbarë botën,…

Lady Gaga bleu kostumet e Michael Jackson: 240.000 dollarë për xhaketën, 100.000 dollarë për dorezat kristali Lexo më shumë »