• Ljubojna

VIDEO INTERVISTË | Vera Ljubojna: Dikur ishte turp të jesh adoleshente dhe të duash muzikën popullore maqedonase

Muzika maqedonase ka qenë më e pasur për më shumë se dy dekada me një tingull të ri bashkëkohor në të njëjtën kohë të mbështetur nga madhësia dhe rëndësia e muzikës tradicionale nga njëra anë dhe muzika e re e freskët e shekullit të 21-të nga ana tjetër. Grupi Ljubojna është përgjegjës për këtë përzierje muzikore që zgjon ritmet dhe meloditë e harruara të tradicionales maqedonase...

VIDEO INTERVISTË | Vera Ljubojna: Dikur ishte turp të jesh adoleshente dhe të duash muzikën popullore maqedonase Lexo më shumë »