• Ljubisha Nikollovski

Zaev “bokson” Qeverinë e kryeministrit të ri

Zoran Zaev edhe një herë me largim tregoi se është “i aftë” për negociata politike dhe mbijetesë të shumicës parlamentare. Me Alternativën është arritur marrëveshja, e cila e ka “boksuar” mandatarin e ri, për të cilën, siç ka deklaruar vetë Afrim Gashi, bazohet në parime të interesit të qytetarëve dhe shtetit. Me këtë lëvizje Zaev në fakt…

Zaev “bokson” Qeverinë e kryeministrit të ri Lexo më shumë »