• Pushteti vendor

Urbanizmi dhe pjesa tjetër e krimit (7): Çfarë shtabi - një këndvështrim i tillë, dhe decentralizimi një "jetim"

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale “këndon një këngë” – rrënjësisht ndryshe nga ajo kur ishte kryetar komune. Kryetarët aktualë të bashkive dhe kryetarët e këshillave mbrojnë të njëjtat gjëra që sulmuan kur ishin opozitë lokale. A do të thotë kjo se e vërteta nuk ekziston dhe se zbatohet fjala e urtë e vjetër komuniste: "Çfarë ulëseje - një këndvështrim i tillë", domethënë "e vërteta varet nga partia"? Dhe decentralizimi? …

Urbanizmi dhe pjesa tjetër e krimit (7): Çfarë shtabi - një këndvështrim i tillë, dhe decentralizimi një "jetim" Lexo më shumë »