• gjurmë liz

Gjenden gjurmë kokaine në shtëpinë e Liz Truss

Gjurmët e drogës u gjetën në shtëpinë e politikanes britanike Liz Truss pas festave ku morën pjesë aleatët e saj politikë, raportoi Guardian. Sipas burimeve, pluhuri i bardhë u zbulua në pronë verën e kaluar në ditët para se Truss të fitonte garën e lidershipit konservator dhe të bëhej kryeministër i Britanisë. Një anëtar i stafit…

Gjenden gjurmë kokaine në shtëpinë e Liz Truss Lexo më shumë »