• Lila Filipovska

FOTO | Lila Filipovska vizitoi Manastirin Ostroski: "Një vend me energji të pabesueshme ku humbet në hapësirë ​​dhe kohë"

Prezantuesja Lila Filipovska momentalisht po shijon bukurinë e ofruar nga Mali i Zi. Këto ditë ajo vizitoi Budvën dhe Kotorrin, si dhe manastirin e Shën Vasilij Ostroskit, i cili ndodhet në rajonin shkëmbor të Malit të Zi, ndërmjet Nikshiqit dhe Podgoricës. Lila nga vendngjarja ka shpërndarë disa fotografi në llogarinë e saj në Instagram, më pas ka shkruar se...

FOTO | Lila Filipovska vizitoi Manastirin Ostroski: "Një vend me energji të pabesueshme ku humbet në hapësirë ​​dhe kohë" Lexo më shumë »