• Lidhja e Kombeve

Liga e Kombeve: Janë hedhur çiftet për turneun F4

Në qershor do të luhet turneu final në Ligën e Kombeve me nikoqir të Holandës dhe sot është hedhur shorti. Veterani holandez Wesley Snyder barazoi çiftet dhe Holanda e tij do të përballet me Kroacinë, ndërsa Spanja dhe Italia do të luajnë në gjysmëfinalen e dytë, që është një përsëritje e gjysmëfinales së vitit të kaluar. Luhet gjysmëfinalja e parë...

Liga e Kombeve: Janë hedhur çiftet për turneun F4 Lexo më shumë »