• Udhëheqja

Besa: Jaffery është dashur t'u dërgojë letra vetëm Kasamit dhe Gashit

Një tentativë e re për të manipuluar kryetarin e Kuvendit Talat Xhaferi për kompletimin e Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) e sheh Besën në lëvizjen e letrave të para parlamentare të mbështetjes për një kandidat për KSHZ, në vend të liderëve të Besës dhe Alternativës. , Bilal Kasami dhe Afrim Gashi, për të dërguar edhe te Izet Majiti, Arianit Hoxha dhe Skender Rexhepi, ...

Besa: Jaffery është dashur t'u dërgojë letra vetëm Kasamit dhe Gashit Lexo më shumë »