• u largua

E majta zbulon: Ivica Konevski nga Koalicioni Marriott u bë kryeavokat në Kisella Vodë

Partia politike e Majtë zbulon se ish-kryetari i Aerodromit, Ivica Konevski, “i cili konsiderohej bashkëpunëtor dhe avokat i afërt i Sasho Mijallkovit”, në tre muajt e fundit ka marrë 200.000 mijë denarë nga komuna e Kisella Vodës dhe kryetari Orce Gjorgjievski. - Përderisa kryetari Gjorgjievski refuzon të vendosë çerdhe falas me iniciativën e së majtës, padyshim që komuna mund të ndajë një masë në muaj…

E majta zbulon: Ivica Konevski nga Koalicioni Marriott u bë kryeavokat në Kisella Vodë Lexo më shumë »