• Lejla Ramkovska

FOTO+VIDEO | Robert Bilbilov dhe Leyla Ramkovska të dashuruar në Nice: Ata shijojnë qytetin para fillimit të Festivalit të Këngës Junior Eurovision

Pasi konfirmuan publikisht se janë në një lidhje, Robert Bilbilov dhe Leyla Ramkovska nuk e fshehin se sa të dashuruar janë dhe shpesh publikojnë foto dhe video të përbashkëta, ndërsa tani kanë treguar edhe se si e shijojnë Nice. Muzikanti ka publikuar disa foto dhe një video në profilin e tij në Instagram, ku shihet se e shijon shumë këtë udhëtim në një...

FOTO+VIDEO | Robert Bilbilov dhe Leyla Ramkovska të dashuruar në Nice: Ata shijojnë qytetin para fillimit të Festivalit të Këngës Junior Eurovision Lexo më shumë »