• certifikata false

Trajneri gjerman i futbollit gjobitet për certifikatën e falsifikuar të Covid

Njerëzit e parë të futbollit gjerman i kanë dhënë fund lidhjes disamujore me trajnerin Marcus Anfang (47). Përkatësisht, ky trajner ka falsifikuar certifikatën e vaksinimit kundër Covid-19 dhe me dokumente false e ka çuar Werder Bremenin në ndeshjet e ligës së dytë gjermane vjeshtën e kaluar. Klubi nga Bremeni, kur mori vesh për konfirmimin e rremë për vaksinim, menjëherë ia dorëzoi…

Trajneri gjerman i futbollit gjobitet për certifikatën e falsifikuar të Covid Lexo më shumë »