• Kumanovë

Dy kumanianë kanë rrahur një bashkëqytetar, i kanë përshkuar këmbën me automjet

Dy persona nga Kumanova dyshohet se kanë sulmuar një bashkëqytetar në një fushë në afërsi të qytetit dhe njëri prej tyre me automjetin e tij ka kapërcyer këmbën e viktimës, ka thënë MPB. “SVR Kumanovë ka parashtruar kallëzim penal kundër N.S.(51) dhe B.T.(47), të dy nga Kumanova, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për vepër penale “dhunë”. Më datë 09.02.2023 në vendin e quajtur “Markova...

Dy kumanianë kanë rrahur një bashkëqytetar, i kanë përshkuar këmbën me automjet Lexo më shumë »