• shtypi kulturor

Regjisori polak Krzysztof Zanussi është i ftuar special në Festivalin e Filmit Filozofik

Festivali i Filmit Filozofik (FFF), i cili ushqen dhe promovon dimensionin intelektual, filozofiko-estetik të artit të shtatë, këtë vit do të mbahet nga 2 deri më 9 qershor në Kinematekën e Maqedonisë së Veriut. Në kuadër të edicionit të 13-të të FFF-së janë parashikuar të shfaqen rreth 40 filma, do të zhvillohen 50 evente, 18 të ftuar dhe 24...

Regjisori polak Krzysztof Zanussi është i ftuar special në Festivalin e Filmit Filozofik Lexo më shumë »