• Kubë

Kriza po thellohet dhe kubanezët po përpiqen të largohen nga vendi me çdo mjet

Kubani Idalberto Echavarria e çoi gruan e tij në karrige me rrota Olga në Terminalin 2 të aeroportit të Havanës, duke shmangur detin e njerëzve duke u thënë lamtumirë miqve dhe familjeve. Terminali i mbushur me njerëz, një vend ku kubanezët të udhëtojnë me aeroplan në Nikaragua dhe më pas nga toka në Shtetet e Bashkuara, është pjesë e furisë në të gjithë…

Kriza po thellohet dhe kubanezët po përpiqen të largohen nga vendi me çdo mjet Lexo më shumë »