• lundrim

FOTO | None Nedelkovska kënaqet me atë që bën: "12 vjet duke punuar në anije turistike"

None Nedelkovska fitoi zemrat e publikut maqedonas kur u shfaq në emisionin për talentet e reja muzikore "Idol". Ndonëse prej vitesh nuk është aktive muzikore, ajo është aktuale në rrjetet sociale. Për të, jeta është një udhëtim dhe duke qenë se punon në një anije që lundron vazhdimisht drejt destinacioneve ekzotike, prej 12 vitesh, None fjalë për fjalë...

FOTO | None Nedelkovska kënaqet me atë që bën: "12 vjet duke punuar në anije turistike" Lexo më shumë »