• Chris Paul

VIDEO: Jokic është një makinë triple-double

Nikola Jokic vazhdon të dominojë në NBA League dhe fitorja e tij Denver Nuggets 116-105 ndaj New Orleans rezultoi në 69 triple-double në karrierë. Kjo është arsyeja pse statistikat tregojnë se sa dominues është ai në dyshemetë e NBA-së, Jokic ka plot gjashtë arritje triple-double në janar. I vetmi që është më i mirë se Jokiç është qendra legjendar Wilt Chamberlain…

VIDEO: Jokic është një makinë triple-double Lexo më shumë »