• Krime

Imazhe të publikuara satelitore: rusët po hapin masivisht llogore në Krime, pritet një ofensivë ukrainase

Pas tërheqjes nga Kherson, rusët, me sa duket, filluan të ndërtojnë një sistem pozicionesh mbrojtëse në kufijtë e Krimesë. Gjegjësisht, imazhet satelitore të publikuara kohët e fundit dhe të disponueshme për publikun e gjerë tregojnë llogore të sapohapura përgjatë kufirit administrativ të Krimesë dhe rajonit Kherson. Ndonëse për momentin në titujt e mediave botërore nuk thuhet saktësisht se çfarë do të thotë kjo...

Imazhe të publikuara satelitore: rusët po hapin masivisht llogore në Krime, pritet një ofensivë ukrainase Lexo më shumë »