• mbretëreshë

Rojet britanike ruajnë pasurinë e paluajtshme më të shtrenjtë në botë: Kjo është vlera e saj edhe pse nuk shitet

Pallati Buckingham, sipas luksit, traditës, por edhe çmimit, mbetet në fronin e pasurive të paluajtshme prestigjioze botërore. Rojet britanike kanë një rol shumë të rëndësishëm dhe të përgjegjshëm: ata ruajnë ditë e natë pronat e paluajtshme më të shtrenjta në botë, të cilat janë në pronësi të familjes mbretërore britanike. Pallati Buckingham vlerësohet të jetë 2,9 miliardë dollarë dhe ajo mbetet në fron…

Rojet britanike ruajnë pasurinë e paluajtshme më të shtrenjtë në botë: Kjo është vlera e saj edhe pse nuk shitet Lexo më shumë »