• Mbretëresha Elizabeta II

Mbretëresha Elizabeth fshehtas "hapi dyert" për refugjatët ukrainas

Mbretëresha Elizabeth II dhe familja mbretërore britanike u kanë “hapur dyert” fshehurazi refugjatëve ukrainas, shkruan “Daily Mail”. Nuk dihet ende nëse ata kanë financuar vetëm qëndrimin e tyre në Britaninë e Madhe apo i kanë lejuar të qëndrojnë në disa nga tokat që zotërojnë. Një burim pranë familjes mbretërore pohon se anëtarët janë…

Mbretëresha Elizabeth fshehtas "hapi dyert" për refugjatët ukrainas Lexo më shumë »