• kovidah

Në Shqipëri pothuajse çdo i dyti person i testuar rezulton pozitiv me Covid-19

Në Shqipëri vijon rritja e vazhdueshme e të sapoinfektuarve me Covid-19, ku ditën dhe natën e fundit virusi i rrezikshëm u konfirmua në 45,2 për qind të të testuarve. -Në 24 orët e fundit, nga 2.153 analiza të kryera, në 974 prej tyre ka rezultuar pozitiv, 377 janë shëruar dhe dy persona të moshës 64 dhe 74 vjeç kanë vdekur. Aktualisht janë 4.235 raste aktive të sëmundjes...

Në Shqipëri pothuajse çdo i dyti person i testuar rezulton pozitiv me Covid-19 Lexo më shumë »