Kovaçevski: Maqedonia e Veriut do të ketë zgjedhje parlamentare në vitin 2024

Maqedonia e Veriut do të ketë zgjedhje në vitin 2024, fillimisht do të kemi zgjedhje presidenciale dhe më pas parlamentare. Në ato zgjedhje do të ndodhë e njëjta gjë që ndodhi në komunën e Mavrovës Rostushë, kur VMRO-DPMNE foli për avantazhin e madh të partisë së tyre politike dhe në fund i humbi zgjedhjet në mënyrë katastrofike, tha në përgjigje kryeministri Dimitar Kovaçevski. ..

Kovaçevski: Maqedonia e Veriut do të ketë zgjedhje parlamentare në vitin 2024 Lexo më shumë »