• kovaçevski

Kryeministri Kovaçevski do të mbajë fjalim në një takim në Nju Jork me rastin e 30 vjetorit të Deklaratës për të Drejtat e Minoriteteve

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot në Nju Jork do të marrë pjesë dhe do të flasë në hapjen e takimit me rastin e 30 vjetorit të Deklaratës për të drejtat e pakicave në kuadër të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara. Fjalimi i kryeministrit Kovaçevski është caktuar për rreth orës 11:18 me orën lokale, gjegjësisht XNUMX:XNUMX me kohën e Maqedonisë. Kryeministri Kovaçevski sot do të mbajë...

Kryeministri Kovaçevski do të mbajë fjalim në një takim në Nju Jork me rastin e 30 vjetorit të Deklaratës për të Drejtat e Minoriteteve Lexo më shumë »