• kostum banje

FOTO | Para dhe pas 20 vitesh: Lila me rroba banje duket e mrekullueshme!

Prezantuesja dhe influencuesja e njohur Lila Filipovska ndan çdo ditë foto dhe video interesante në profilin e saj në Instagram. Prezantuesja bukuroshe dhe karizmatike me kalimin e viteve duket gjithnjë e më e bukur, këtë e dëshmojnë edhe fotot që ajo poston në profilin e saj në Instagram. Shikoni këtë postim në Instagram Një postim i shpërndarë nga Lila (@lilafilipovska) Numri mbresëlënës i ndjekësve që numërohen…

FOTO | Para dhe pas 20 vitesh: Lila me rroba banje duket e mrekullueshme! Lexo më shumë »