• korrupsioni

Greqia: Forumi i Grave Lidere do të nxjerrë në pah vlerat dhe përfitimet e bashkëpunimit dhe solidaritetit të grave

Forumi i grave lidere për qeverisje të mirë dhe kundër korrupsionit synon të nxjerrë në pah vlerat dhe përfitimet e bashkëpunimit dhe solidaritetit të grave, por në të njëjtën kohë të dërgojë një mesazh se jemi të hapur për aleanca me të gjithë ata që mbrojnë respektimin e parimet e qeverisjes së mirë, tha zëvendëskryeministrja për politika dhe qeverisje të mirë, Sllavica Grkovska...

Greqia: Forumi i Grave Lidere do të nxjerrë në pah vlerat dhe përfitimet e bashkëpunimit dhe solidaritetit të grave Lexo më shumë »