• koncert

Parashikimi i albumit "Macedonissimo" do të mbahet në fshatin e Strugës, Zhbazhd.

Pianisti maqedonas me famë botërore, Simon Trpçeski, vetëm në 2021 ditët e fundit e ka përfunduar sezonin e tij koncertorë 22/30 me performanca të shkëlqyera në katër kontinente dhe tashmë është duke e shpallur premierën maqedonase të projektit të tij të jashtëzakonshëm "Makedonissimo". nga "KulturOp". Për sa i përket rrënjëve të tij, pianisti maqedonas Simon Trpçeski vendosi për premierën maqedonase të projektit të tij të çmuar "Macedonissimo".

Parashikimi i albumit "Macedonissimo" do të mbahet në fshatin e Strugës, Zhbazhd. Lexo më shumë »